Info

Apport hundskola

Instruktörerna Mia och Sara pratar hundträning, träningsmetoder, hundraser... tja, hundar helt enkelt. Lyssnarna får skicka in frågor som besvaras i programmet.
RSS Feed
Apport hundskola
2017
April


2016
December
November
October
September
May
April
March
February


Categories

All Episodes
Archives
Categories
Now displaying: November, 2016
Nov 29, 2016

I avsnitt sju av säsong två pratas det unghundar. Hur märker man att hunden har lämnat valpstadiet och blivit unghund? Vad beror det på att hunden plötsligt får svårt att slappna av och skäller på allt? 

Mia och Sara reder ut en del frågetecken kring detta utvecklingsstadium och ger tips på hur du kan överleva denna, ibland extremt utmanande, ålder.

Nov 15, 2016

I sjätte avsnittet på säsong två är det två riktiga skvallerkärringar som sitter i studion. Eller, nåja, Sara och Mia pratar om hundarnas sätt att skvallra i alla fall. 

Vad är egentligen skvallerträning? Vad kan man ha det till? Och hur gör man? Det och lite till får du lära dig i det här avsnittet.

Nov 2, 2016

Avsnitt fem bjuder på gläfsande valpar och hostattacker, men framför allt gaaalet mycket babbel om tävlingslydnad! 

Förhoppningen är att det här avsnittet ska inspirera dig som är sugen på att testa lydnad, men tycker att det är lite läskigt för att det verkar så svårt, att faktiskt våga prova. 

Med sig i studion har Sara och Mia två riktiga lydnadsproffs: Madelaine Eriksson och Louise Jonsson. Räkna med expertråd!

1